دوشنبه# #،# #28# #فروردین# #1402

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران: در صورت موافقت ارائه خدمات واحدهای صنفی با استتار کامل قابل انجام بود

اشتراک گذاری

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد اظهار کرد: اعتقاد ما این است که باید حرمت ماه رمضان حفط شود اما زائرانی که به مشهد سفر می‌کنند بیشتر از ۲ الی ۳ روز نمی‌مانند و دلیل آن هم به آداب و معاشرت و اخلاق ما برمی‌گردد که چگونه با زائران رفتار کردیم.

به گزارش پژوهشکده گردشگری به نقل از ایسنا حسن امیریان،۲۷ فروردین ماه، در سمینار «زیارت نوروزی، تکریم زائر در رمضان» که در پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی برگزار شد،  وی افزود: حدود یک ماه قبل از ماه رمضان نامه‌ای به اصناف مشهد و سازمان صمت ارائه و راهکارهایی را برای ماه رمضان مطرح کردیم که از هیچ کدام از سازمان‌ها پاسخی دریافت نکردیم. اطراف رینگ حرم حدود ۱۲۰ واحد صنفی وجود دارد و راهکار ما این بود که در اطراف و حتی دورتر از حرم به صورت مخفیانه در این واحدها پذیرای زائران در ماه رمضان باشیم و با استتار کامل به زائران خدمات دهیم که در ابتدا مخالفت شد.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد تصریح کرد: هر کدام از واحدهای صنفی ما ۱۵ تا ۲۰ کارگر دارند که مشغول فعالیت هستند و ما باید به فکر معاش آن‌ها نیز باشیم و به این دلیل راهکاری مطرح کردیم که هم زائران بتوانند در ماه رمضان خدمات داشته باشند و هم کارگران بحث اقتصاد خود را حفظ کنند. عده‌ای تصور می‌کنند که ما تنها به فکر خودمان هستیم اما باید بدانید که سود ما تنها ۱۵ درصد است. بنابراین لازم است که در این دوران برنامه‌های منسجمی را به کار گیریم تا هم بتوانیم به زائران خدمات دهیم و هم معاش رستوران‌داران را حفظ کنیم.  

اخبار