پنج شنبه# #،# #13# #مهر# #1402
رئیس پارک ملی علوم و فناوری نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی: گردشگری معنوی یک رویکرد است

رئیس پارک ملی علوم و فناوری نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: گردشگری معنوی یک گونه از گردشگری نیست، بلکه یک رویکرد است.
به گزارش پژوهشکده گردشگری به نقل از ایسنا؛ محمدحسین ایمانی خوشخو، ۵ مهرماه، در نشست تخصصی «زیارت و سلامت معنوی» که به همت پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: گردشگری به معنای آن است که عدهای با هدفی از جایی به جای دیگری بروند و بازگردند که یکی از این هدفها زیارت است.
وی با اشاره به اینکه گردشگران مذهبی افرادی هستند که دوست دارند به یک مکان مذهبی سفر کنند، اضافه کرد: میتوان گفت که تاثیرگذاری یک اذان بر یک گردشگر خارجی، گردشگری مذهبی به شمار میرود.
وی با تاکید بر اینکه گردشگری زیارتی نوعی از گردشگری است، بیان کرد: هدف اصلی سفر، آرام بخشیدن به روح است و روح یک مقوله غیرمادی است که به تناسب مصلحت در قفسی گذاشته شده و همانطور که گفته شد جنس آن غیرمادی است که در یک فضای مادی دچار خستگی میشود و سفر، آرامش مجدد را به روح باز میگرداند.
رئیس پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه در مطالعات گردشگری سهم مطالعات غیرمادی گردشگری بسیار کم است، خاطرنشان کرد: گردشگری معنوی یک گونه از گردشگری نیست، بلکه یک رویکرد است.
ایمانی خوشخو با بیان اینکه در همه گونههای گردشگری میتوان گردشگری معنوی داشت، گفت: فردی که به مشهد سفر میکند، هدف اولیهاش زیارت است، البته ممکن است در این سفر بازار و مکانهای فرهنگی و تفریحی را نیز تجربه کند.
وی با انتقاد از ایجاد گردشگری سلامت در وزارت بهداشت، اظهار کرد: گردشگری سلامت باید در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی باشد. گردشگر سلامت خارجی در ایران نداریم، بلکه بیمار خارجی داریم.
انتهای پیام
اخبار
- حضور پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی /گزارش تصویری/
- عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری: تمایل به مهاجرت در دنیا روند افزایشی داشته است
- نشست تخصصی عنوان «مهاجرت: راهی به رستگاری یا انتخاب ناگزیر» برگزار می شود
- نشست علمی تخصصی «توسعه مسیر مبنای گردشگری» /گزارش تصویری/
- نشست زیارت و معنویت/گزارش تصویری/
- پژوهشگر پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی: اقتصاد مشهد بر پایه حضور زائر و گردشگر است
- مدیر علمی طرح "برنامه راهبردی عملیاتی توسعه گردشگری خراسان رضوی": خراسان رضوی برترین استان کشور در ارائه تجربه ماندگار به زائران خواهد شد
- رئیس جهاددانشگاهی خراسان رضوی: فلسفه اصلی زیارت، دستیابی به سلامت معنوی است
- عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی: ارتقاء سطح شادکامی مردم با تسهیل و ترویج امر زیارت میسر است
- رئیس پارک ملی علوم و فناوری نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی: گردشگری معنوی یک رویکرد است
- مدیر مرکز فعالیتهای قرآنی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی: معنا، حلقه گم شده جوامع امروزی است
- عضو پژوهشکده علوم اسلامی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی: معنویت در زیارت یک بحث حیاتی است