سه شنبه# #،# #14# #اسفند# #1403
معاون زیارت استانداری استان در نشست مشترک با مدیران و پژوهشگران پژوهشکده گردشگری مطرح کرد ضرورت برنامهریزی منسجم ارگانهای مرتبط با حوزه گردشگری و زیارت در خراسان رضوی

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: برنامهریزی منسجم و همکاری بین نهادهای مرتبط با گردشگری و زیارت ضروری است و همکاری مشترک بین ارگانهایی همچون آستان قدس رضوی، جهاد دانشگاهی و ... میتواند به تدوین برنامههای علمی و کاربردی در این حوزه منجر شود.
به گزارش ایسنا علی عسگری در بازدید از پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی و در نشست هماندیشی با اعضای این پژوهشکده اظهار کرد: برنامههای حاکمیتی بهعنوان برنامههای مطلوب، نیازمند بررسی علمی و همهجانبه است و خوشحالم که این پژوهشکده به صورت پویا و فعال کار خود را به انجام رسانده و آثار آن گویای همین موضوع است. شاید در کارهای فیزیکی و ساختمانی مسائل بهطور ملموستری دیده شوند، اما در مسائل علمی و فرهنگی نیز به همین اندازه اهمیت دارند.
وی اضافه کرد: همکاری با آستان قدس رضوی، اتاق بازرگانی مشهد، جهاد دانشگاهی، میراث فرهنگی و دانشگاه فردوسی میتواند فرصت مناسبی برای بازنگری و تقسیم کار در حوزه گردشگری و زیارت باشد. این همکاری به ویژه در بخشهای علمی و پژوهشی، میتواند موجب شکلگیری برنامههای کاربردی و سیاستگذاریهایی مؤثر شود. پژوهشهای خوب و علمی در این زمینه انجام شده است، اما در بسیاری از مواقع به دلیل محدودیتها، این ایدهها بهطور عملیاتی به نتیجه نرسیدهاند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اشاره به مشکلات فعالیتهای جزیرهای ارگانهای مربوط به حوزه فرهنگی گفت: یکی از مشکلاتی که در استانهای مختلف به ویژه مشهد مشاهده میشود، عدم همکاری جمعی و عدم تقسیم کار است. این مسئله باید تقویت شود تا همه نهادها و دستگاههای مربوطه بهطور یکپارچه با هم همکاری کنند.
عسگری همچنین به پروژههای گردشگری در مناطق مختلف استان اشاره و اضافه کرد: در گردشگری تاریخی و بومگردی خراسان رضوی ظرفیتهای زیادی دارد که باید بهطور جدی از آنها بهره برد. گردشگری در مناطق روستایی همچون کاشمر و دیگر شهرستانها در حال توسعه است که با توجه به شرایط آب و هوایی متنوع، جاذبههای زیادی برای جذب گردشگران فراهم میشود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از آنجا که هدف اصلی ما توسعه گردشگری بهویژه در حوزه زیارت است، میتوانیم با استفاده از تجربیات گذشته و بررسی نیازهای فعلی راهبردهایی برای آینده طراحی کنیم. در این راستا بهویژه در زمینه پارکینگها و دیگر امکانات زیارتی، نیازمند همکاری و هماهنگی بینالمللی هستیم تا این طرحها بهطور مؤثر به مرحله اجرا درآید.
انتهای پیام
اخبار
- معاون زیارت استانداری استان در نشست مشترک با مدیران و پژوهشگران پژوهشکده گردشگری مطرح کرد
- رئیس پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خبر داد:
- پیشنهاد معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی جهت جلوگیری از موازیکاریهای حوزه زیارت و گردشگری
- رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی مطرح کرد؛
- رئیس پژوهشکده گردشگری: نمایشگاه گردشگری فرصتی است برای شبکه سازی و درک عینیتر و دقیقتر از موقعیتمان
- بازدید اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی
- بازدید و نشست مشترک مدیرکل تبلیعات اسلامی خراسان رضوی و رئیس پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی
- دکتر حامد بخشی، به عنوان سردبیر فصلنامه مطالعات اجتماعی گردشگری انتخاب شد
- بیست و هشتمین شماره فصلنامه علمی "مطالعات اجتماعی گردشگری منتشر شد
- امضای تفاهم نامه تحقیق توسعه بین پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی و شرکت همتا بامداد زیبنده
- /چالشها و فرصتهای بازار سوغات مشهد/
- راه اندازی کانال آپارت پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی